Currencies:

Verzenden & retouren

.Address
Gelieve ons de verzendgegevens de meest actuele, accurate en gedetailleerde met uw telefoonnummer voor de scheepvaart. Helaas kunnen we niet verzenden naar postbussen. Alle pakketten zal moeten halen als ze niet kunnen worden ondertekend of geleverd. Als het item wordt teruggestuurd omdat het niet leverbaar door verkeerde adres, zal de klant verantwoordelijk voor zowel de verzend-en retourkosten.

2.Time
Onze excuses dat we niet kunnen omgaan met de dagelijkse orders. Meestal ontvangen orders op zaterdag, zon-en feestdagen en bestellingen ontvangen na 13:00 maandag tot vrijdag, zullen worden verwerkt op de eerstvolgende werkdag. Dus let op dat elke levertijden vermeld op onze website of gegeven door vertegenwoordigers van de klantendienst zijn schattingen. We zullen ons best doen te zorgen dat u het pakket op tijd ontvangt, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen in de verzending, die kunnen worden beïnvloed door de vervoerder, de levering bestemming, het weer, vakantie of informatie Levering onjuiste / onvoldoende. Het kan ongeveer 7-10 werkdagen als gevolg van sneeuwstormen.

3. Achtervolging
We zullen per e-mail orderbevestiging na ontvangst van uw betaling en om u opnieuw te bevestigen alle gegevens van uw bestelling, inclusief de stijl, kleur, maat, scheepvaart details en ga zo maar door . Wanneer wij uw bevestiging ontvangen, zullen wij de voorbereiding van uw bestelling. Wanneer wij uw bestelling, sturen wij u het tracking-nummer, zodat u uw bestelling kunt volgen in eigen persoon.

Alle jurken worden geleverd door de lucht uitdrukkelijk, zoals EMS, TNT, DHL, UPS of FedEx, een e-mail bereiken wanneer wij verzenden uw bestelling voor u naar de website specifieke controle online te volgen.

4. Aanvaarding

Om u een gerust gevoel dat het item wordt veilig en direct aankomen op de aangewezen locatie, is een handtekening nodig van de begunstigde aan de komst van dit artikel. U moet de kwestie te bespreken alvorens te ondertekenen voor acceptatie. Indien de vervoerder is toegestaan ​​om het pakket te verlaten zonder een handtekening, is niet aansprakelijk voor enige schade of verliezen die kunnen optreden tijdens transport. Het is de klant de verantwoordelijkheid om de status van het item te bekijken bij aankomst en ons te informeren over eventuele problemen of schade binnen 3 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Terug